Veelgestelde vragen

Nee helaas niet. Bij regen blijft geen enkel springkasteel droog. Via de naden loopt het water nog steeds naar binnen.

1 of 2 personen komen bij jullie aan, vragen waar het springkasteel mag geplaatst worden en waar ze stroom kunnen nemen. Dan zullen ze het springkasteel opstellen, stofzuigen en indien nodig nog kuisen. Als alles klaar is nog even een korte uitleg en springen maar.

Kunnen we helaas niet zeggen. Het zou kunnen dat jullie keuze tot de dag voordien kan geboekt worden. Maar net zo goed kan die al geboekt zijn.

De betaling kan op voorhand via overschrijving of cash bij levering.

Ja, toch mag je de blower zeker niet gaan afdekken aangezien deze dan geen lucht meer kan aanzuigen. Enkel de stekker mag niet in de regen of plas liggen.

Indien er behoorlijk veel regen voorspeld wordt kan je annuleren tot 24u voordien. Meer info bij de annulatievoorwaarden

Op de dag dat er bij jullie een springkasteel staat zijn we heel de dag bereikbaar.

Dit kan bij je verrzekeringsmakelaar, maar is niet verplicht.

Een helpende hand zullen we allicht niet afslaan MAAR je hoeft in principe niets te doen. Alles is in de prijs inbegrepen.

Bij lichte regen moet je helemaal niets doen. Springkasteel gewoon laten rechtstaan. Op die manier zal het minder nat worden dan wanneer je het aflaat. Bij hevige regen, onweer of hevige wind daarentegen moet het springkasteel afgelaten worden en afgedekt worden met het bijgeleverde zeil. Zodra het terug kan moet het terug opgezet worden.

Regen hoeft het springen niet te verpesten. Alleen als het hele de dag door non stop regent valt het letterlijk in het water. Bij buien kunnen de kinderen doorgaans tussendoor wel nog springen. Indien je enkele handdoeken voorziet krijg je het springvlak relatief snel terug springklaar als je met 2 of 3 mensen het droog maakt. 1 of 2 mensen die het binnenin drogen en een andere die buiten steeds de natte handdoeken uitwringt. Zo dienen wij het in ieder geval te doen als we een kasteel leveren dat de avond voordien nat werd opgehaald.

Via onze website, facebook, gsm nummer, mail,...

Een springkasteel kan ook gehuurd worden in corona tijden. Voor privé gebruik of in kleine bubbel. Voor de juiste regelgeving rond aantal personen die kunnen komen verwijzen we naar de op dat moment geldende maatregelen. Zolang we voor de verhuur van springkastelen niet specifiek gesloten worden is het mogelijk een springkasteel te huren.

Zo discreet mogelijk indien nodig. We proberen bij de levering steeds alles al geregeld te hebben zodat we bij de ophaling niemand meer moeten 'storen'. We gaan naar het springkasteel, laten het af, rollen het op en laden het weer in.

Indien korting zal dit worden besproken bij de reservering. Zie hiervoor onze promotiepagina.

Ja, maar best zo droog mogelijk houden.

Per springkasteel is er een waarborg van 100 euro.

Dit zal duidelijk afgesproken worden bij de reservatie.

1. Voldoende doorgang om te kunnen leveren.
2. Iemand ter plaatse die kan zeggen waar het springkasteel mag staan of een opzetschema bezorgen.
3. Stopcontact(en) en verlengsnoer tot de plaats van het springkasteel.
4. Cash geld indien niet voordien betaald via overschrijving.

© | Springkastelen Kids Jump - Verhuur springkastelen | BTW: BE0738.912.742
 Vinkstraat 14, 9870 Zulte | info@springkastelenkidsjump.be | GSM: 0499.34.36.24
Algemene voorwaarden

Built with Mobirise ‌

Free Web Site Maker